Menu
Update:

Peter Gillis is eigenaar van een kasteel

Peter Gillis gaat sinds kort als trotse kasteelheer door het leven. Hij is namelijk eigenaar van Kasteel Genenbroek in Achel (België). Een bijzondere parel met een tuin van 17 hectare en diverse bijgebouwen (... die hij overigens niet gaat ombouwen tot vakantiewoningen, uit die droom helpen we je alvast! ;-)). Wel is het plan om de eenden van Nicol eindelijk een fijn thuis te geven. Met de grote vijver in de tuin, twijfelen wij hier natuurlijk geen moment aan! Peter zelf is vooral gecharmeerd van de kapel die in de tuin staat. Een mooie plek waar hij zijn geliefde moeder kan herdenken.

Kasteel Peter Gillis

Baron Peter Gillis

Met dit bijzondere 'optrekje' in zijn bezit hoopt Peter een bijzondere titel te krijgen. "Ik heb niet alleen een jonge vrouw, maar nu ook een jonkvrouw. En in België kun je bovendien – als je voldoet aan een aantal eisen – de titel baron krijgen. Dat lijkt mij wel wat."

Kasteel Peter Gillis

Kasteel Peter Gillis

Grootse plannen

Bij een groot kasteel horen grootste plannen. Zo zijn Peter en Nicol direct na de aankoop van het kasteel druk in de weer gegaan om het kasteel te laten restaureren en verbouwen. Uiteraard zonder hierbij de authentieke elementen aan te tasten. Wij zijn erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

 

Nieuwe merchandise

Scoor nu de nieuwe collectie! Daar worde gij foxwild van nie waar?

Lees verder

OP = OP: gesigneerd boek + boekenlegger

Bestel nu het boek van Peter Gillis en ontvang tijdelijk een gesigneerd exemplaar en een gratis boekenlegger.

Lees verder

Foxwildbier

Ken jij mijn speciaalbiertjes al? De exclusieve foxwild bieren bevatten gedurfde smaakcombinaties.

Lees verder